e
Banner

Etiketler: dkv euro



DKV Hırvatistan otobanlarında


Yayın: 25-05-2017
Kategori: Karayolu

 
Avrupa, Rusya ve Gürcistan otoyollarında 60.000 kabul noktası ile otoyol ve akaryakıt kartları pazar lideri DKV, Hırvatistan otobanlarını da hizmet ağına kattı. DKV, Hırvatistan’da bu hizmeti veren ilk yabancı yakıt ve servis kartı sağlayıcısı konumunda. Bu hat üzerinde seyreden DKV müşterileri yüzde 35’e varan indirim elde edebilecek.




DKV’den Slovenya'da yeni ücretli geçiş sistemi


Yayın: 24-02-2018

DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Cokcoş Sezer, Slovenya’da devreye aldıkları yeni ücretli geçiş sistemi hakkında bilgi verdi.




İhracat taşıması yapan nakliyecilerin %40’ı DKV Euro Service’yi tercih ediyor


Yayın: 09-12-2018

10 yılda Türkiye otoyol ve akaryakıt kartları pazarında ilk üç firmadan biri haline gelen DKV Euro Service, Avrupa’ya ihracat taşıması yapan Türk nakliyecilerin %40’ı tarafından tercih ediliyor. 2019’da Avrupa pazarında sundukları hizmetleri Kazakistan, Sırbistan gibi ülkelere de taşıyacaklarının altını çizen DKV Euro Service Türkiye Satış Müdürü Deniz Çokcoş Sezer, ayrıca sektörde hızla yükselen bir trend olan ‘ekspres yük taşıma’ segmentinde büyümeyi planladıklarını söylüyor.




DKV Türkiye Üst Yönetiminde Atama


Yayın: 18-02-2019

Lojistik sektörünün deneyimli ismi Deniz Çokcoş Sezer, 10 yıldır görev yaptığı Alman şirketi DKV Euro Service’in Türkiye Ülke Müdürlüğüne atandı. 




Sırbistan’daki otoban ücretleri sonradan ödenebilecek


Yayın: 16-10-2019
Kategori: Karayolu
Etiketler: dkv euro sırbistan

DKV Euro Service, Sırbistan’daki otoyol ücretini postpay, yani sonradan ödeme yönteminde faturalandırıyor.